vvs

VVS'er eller gør det selv?

VVS'er eller gør det selv?

Det kan være svært at vurdere, om man skal kaste sig ud i at fikse tingene selv, eller om man skal hyre professionel hjælp fra en VVS’er. Her i indlægget kommer vi ind på nogle faktorer, som vi mener du bør overveje, hvis der skal laves VVS arbejde i dit hjem.

Kan du selv gøre det?

Først og fremmest, så skal du spørge dig selv: “Kan jeg lave det arbejde der skal laves?”. Her er det vigtigt du er ærlig, for hvis du tænker, at det kan du sagtens klare, og pludselig står med noget der er gået helt galt. Så bliver det bare endnu dyrere, hvis du skal have fat i en professionel til opgaven.

Hvis du ikke selv kan klare det

Hvis du når frem til, at du ikke selv kan klare opgaven, så skal der findes professionel hjælp. Her skal du ud og undersøge markedet, finde en der kan lave netop det du efterspørger, og efterfølgende finde priser på opgaven. Vi anbefaler, at man får priser fra mindst 3 firmaer, inden man vælger hvem man går med. Ved at gøre dette, så kan du også presse firmaerne med hinandens tilbud, og derved måske få lidt rabat.

Hvad end det er en vvs i Hillerød, i Odense eller i København. Så anbefaler vi, at du spørger folk i lokalområdet om anmeldelser af de forskellige firmaer. Der er med garanti nogen du kender, som kan anbefale eller ikke anbefale et firma. Ved at få en anbefaling fra folk du stoler på, og som du kender, så kan du nemmere tage en overvejet beslutning om hvilket firma du vil gå med.

Grunden til en anbefaling kan være så vigtig er, at det er bedre at betale ekstra for en opgave med et godt resultat, end ikke særlig meget for en opgave med et dårligt resultat.