Undgå denne ellers nemme faldgrubbe med LED bogstaver

Undgå denne ellers nemme faldgrubbe med LED bogstaver

Når man sammensætter LED bogstaver, så gør man det ofte, fordi man skal have dem til at stave et navn, om de så hænger hver for sig eller er samlet på en plade.

Dette er ofte i forbindelse med ens virksomhedsnavn eller et vedvarende tilbud, man gerne vil lokke kunderne til med, hvor man sætter disse bogstaver på et facadeskilt for eksempel, hvor disse kan være i tre dimensioner, med lys og pærer i spraglede farver eller mønstre – eller i en meget mere afdæmpet variation.

Nu er det jo svært at ændre på ens firmanavn på et facadeskilt i den forstand, at hvis man er et veletableret brand, der ikke har været inde i en shitstorm, så er der jo ingen grund til at rebrande sig selv, så ens navn kan sagtens være på disse LED bogstaver på ens skilt.

Men der er nogle ting, man simpelthen ikke kan se af skoven for bare træer, og det kommer vi ind på her.

Før du hænger disse LED bogstaver op på dit facadeskilt i skyndingen og begejstringen efter at få det til at se flot ud og lokke kunder til, så skal du lige tjekke en bestemt ting efter.

Om bogstaverne sammen med skiltet giver et utilsigtet uartigt budskab, eller man på anden måde kan fejlfortolke budskabet på skiltet, så det giver et forkert indtryk.

Nu siger man som bekendt, at der ikke er noget, der hedder dårlig omtale, men hvis man sender et forkert signal med ens facadeskilt med LED bogstaver i, så kan det virkelig give bagslag og skræmme de vante kunder væk.

Så før du hænger det op, så tegn det eventuelt på maskine, hvordan det vil se ud, og undersøg, om man kan misforstå budskabet.

Ser det korrekt ud fra alle vinkler? 

Hvis et bogstav går ud, står der så noget frækt?

Lad eventuelt andre udefra, der ikke har en aktie i firmaet, til at tjekke dette efter.