Skab liv i hjemmet med en farverig FlowerPot

Skab liv i hjemmet med en farverig FlowerPot

Tilbage i 60’erne blev den populære FlowerPot designet af den dygtige Verner Panton. En farverig og ikonisk lampe, der stadig er meget populær den dag i dag. Det skyldes i høj grad Verner Pantons evner og sans for farver og former, som i høj grad kommer til udtryk i denne serie af lamper. 

Verner Panton FlowerPot består af to halvcirkelformede kugler og generelt et flot og tidsløst design. Selvom FlowerPot stammer fra 60’erne, så er lampen blevet utrolig populær de seneste par år, og man ser den i flere og flere hjem. Det skønne ved FlowerPot er især, at den findes i et væld af forskellige farver, og der er derfor rig mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk i hjemmet. 

Vælg den FlowerPot der passer bedst til dit hjem 

Vil du gerne have fingrene i en farverig FlowerPot, så du kan skabe masser af liv og humør i hjemmet? Så bør du klikke ind på Andlight.dk. Her kommer du nemlig ind til et stort udvalg af denne ikoniske serie af lamper, så du kan finde den, der passer allerbedst til lige netop dit hjem. Der er både bordlamper og pendler – alt efter hvad du søger. 

Stort udvalg af forskellige farver og materialer 

I udvalget kan du vælge imellem alt fra blå, grøn og grå til gul, hvid, messing og rød. Der er derfor både en lampe til dig, der foretrækker det farverigt og til dig, der gerne vil have det mere klassisk. 

Udover at du kan vælge imellem mange forskellige farver, så kan du også vælge imellem forskellige materialer, hvor du kan vælge blandt messing/guld/nikkel og aluminium/stål/metal. 

Udvalget hos Andligt.dk er derfor stort, og der findes med garanti en FlowerPot, der falder i din smag. Klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse.