Personligt tilrettelagte behandlingsforløb hos fysioterapeut i Herlev

Din vej til en smertefri hverdag

Mange mennesker lider af smerter af den ene eller den anden art i kroppen, og dette kan være voldsomt forstyrrende for både arbejdsliv og fritid. Smerter i eksempelvis skulder, nakke og ryg kan have en meget negativ indvirkning på søvnrytme og ydeevne i hverdagslivet, ligesom at spændinger i disse områder kan betyde hovedpine og koncentrationsbesvær. Psykisk såvel som fysisk velvære er af altafgørende betydning for livskvaliteten, hvorfor det kan være livsændrende at gå til en fysioterapeut med sine kropslige smerter. 

Individuelt tilrettelagt behandlingsforløb

Flere anerkendte studier viser, at effekten af fysioterapi er størst, når behandlingen skræddersyes til den enkelte klient og dennes smerter. Derfor tilrettelægger fysioterapeuterne hos Tartarus Gym i Herlev hvert behandlingsforløb efter den enkeltes behov. Dette resulterer i fuldente og langtidsholdbare resultater for dig som klient. 

Tartarus Gym består af autoriserede fysioterapeuter med stor erfaring i tilrettelæggelse af individuelle forløb. Din unikke situation samt dine behov er i fokus, når behandlingen planlægges. Du rustes både fysisk og psykisk til at håndtere dine smerter, og dette forhåbentlig med forøget livskvalitet og en lettere hverdag til følge. Fysioterapeuterne har med stor succes hjulpet mange klienter, hvis hverdag førhen har været meget begrænset hvad angår blandt andet bevægelighed og søvnrytme. Med deres store viden om smerter af forskellig art kan de hjælpe klienter i forskelligartede situationer, og har stor erfaring inden for både smertebehandling, genoptræning af akutte og længerevarende skader og desuden styrketræning. 

Døjer du med smerter eller har du brug for et nøje tilrettelagt genoptræningsprogram designet efter netop dine behov, så er Tartarus Gyms fysioterapi i Herlev et godt bud på din løsning. Du kan se meget mere til deres ydelser og priser her, hvor du også finder deres kontaktinformationer. Måske bliver netop Tartarus Gym din vej til en smertefri og langt lettere hverdag.