døre

Når det kommer til at pakke døren sammen

Når det kommer til at pakke døren sammen

advertorial

Her med overskriften mener vi ikke bare, når døren skal tages ned, om den skal sendes et sted hen, males eller lignende, men når der endelig er brug for, at den skal smides ud.

Dette kan være fordi, at man er træt af den gamle dør, den er blevet slidt og kan ikke fikses, eller man har set en flot dør på Klarvinduer.no, som man gerne vil have – eller der er flere af disse faktorer, som der spiller ind.

Så er det jo ikke bare at tage døren og smide den på genbrugspladsen.
Der er nogle ting, man skal gøre med den først.

Man kan selvfølgelig stille den ud til storskrald, men så er det bedre at gemme den væk indtil den dag, så ens indkørsel ikke ligner en losseplads, men så handler det også om, at man rent faktisk kan huske, hvornår den dag kommer, så man ikke misser den, og man skal vente til næste gang.

døre

Den dør skal skilles ad

Det kan være en klassisk trædør med hængsler af metal, og så kan du nok godt regne ud, at det ikke altid er sådan, at man kan smide de to materialer ud det samme sted, hvor man kører den på genbrugspladsen.

Nogle steder handler det mere om, at det bærende materiale bestemmer, hvor man skal smide det hen, men det hjælper specielt de ansatte, hvis man skiller døren ad, så meget man kan.

Så det er af med hængslerne, låsen og alt det andet løsøre på døren.

Hvis døren stadig er for stor at have med at gøre, så kan man skære den op i mindre dele med en sav eller en motorsav, så den heller ikke vejer så meget, når man skal hen at smide den ud.

Få derfor døren skilt ad, så meget det er muligt.