Hvad kan man ellers bruge som dørstopper?

Vi slår lige klart fast med det samme, at man altså skal bruge en egnet dørstopper, der er konstrueret til formålet, hvis man ikke kan bygge om det sted, hvor der er brug for en dørstopper, når en dørstopper er det, man griber til.

Derfor er det her mere en nødløsning, som vi vil komme med af forslag, hvoraf nogle nok vil forekomme så latterlige, at du med det samme bortkaster dem – og det er nok også en god idé!

Men der skal nok findes nogle gode, skridsikre dørstoppere, som kan holde døren åben, vinduet på vid gab eller opfylde det hul, der er mellem to givne enheder, inden de skal sættes sammen, eller hvis man bare må kaste sig over det som en løsning, til man finder på noget bedre.

Her kommer de andre dørstoppere!

Desuden koster gode dørstoppere heller ikke så meget, og du kan få dem i flere størrelser og farver, så der nok skal være nogle, der er til at få øje på, selvom du er højt oppe, eller du tror, de har gemt sig.

Men alternativ kan man jo bruge en stol ved en dør, men det er let at falde over den, specielt hvis man skal skynde sig om hjørnet.

Man kan måske bruge nogle korkpropper fra flasker ved vinduet, men de kan også let poppe ud og forsvinde helt udenfor.

Hvis man har en vægt, kan de også bruges ved døren, men det smarte ved en god dørstopper er jo netop, at den vinkler så korrekt, at man altid kan skubbe og stoppe den til, så den sidder helt korrekt.

Du kan jo heller ikke forestille dig at have en person til at holde en dør åben, så den ikke smækker i, fordi du gerne vil have noget gennemtræk, vel?

Brug nu en dørstopper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *