Hvad er CTS rådgivning?

Hvad er CTS rådgivning?

CTS-rådgivning er det rette match til CTS-projekter. CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring, og med CTS-rådgivning har man god mulighed for at få rådgivning omkring, hvordan driften kan optimeres i den bygning, man sidder i gennem et CTS-system. Det kan især være relevant for de virksomheder, som har flere bygninger, der huset mange mennesker. Her kan der nemlig også være større behov for, at man har et bedre overblik over driften i bygningen. Det kan f.eks. være de tekniske anlæg, der er installeret. 

Når man har et bedre overblik, gennem et CTS-system, så man også nemmere forebygge eventuelle skader, da man nemmere kan se de ting, der skal vedligeholdes. Når man får CTS-rådgivning, så får man mulighed for at høre mere om alle de fordele, der kan være ved et CTS-system. Lad os prøve at se på nogle af de muligheder, der er at finde. 

Fordelen ved CTS-rådgivning

Fordelen ved denne type rådgivning er, at en optimeret bygningsdrift gennem et CTS-system kan betyde, at man i sidste ende også sparer penge. 

En anden fordel er også, at ansatte der sidder og arbejder med teknikken i en virksomhed, bedre kan udbytte den arbejdstid de har gennem et CTS-system. 

En sidste fordel der kan nævnes er også, at man kan spare penge på varme og elektricitet. 

Med andre ord så kan CTS-rådgivning kan et godt første step, hvis man gerne vil optimere driften i en bygning. Og jo større man er som virksomhed, desto flere grunde er der til at få denne rådgivning. Der vil nemlig typisk være flere ting, man skal holde styr på. Det gælder både ift. el, varme og andre systemer, som kan påvirke de månedlige omkostninger, man har som virksomhed. 

Hvis du vil komme godt fra start med god rådgivning, så kan du læse mere lige her.