Find de lækreste firmagaver online

Skal medarbejderne også i år betænkes med gavmilde firmajulegaver? Så bør du vælge en online løsning. Det er de færreste firmaer, som kommer til at holde julefrokost eller julereception, og dermed får mulighed for at overrække firmagaver til de ansatte. Og derfor kan du med fordel vælge en firmagaveløsning fra det danske firma Julefabrikken ApS.

Hvem er Julefabrikken ApS?

Julefabrikken ApS er en virksomhed som har specialiseret sig i firmagaver – ikke blot til medarbejdere ved juletid, men også de gaver som gives i forbindelse med fødselsdage, jubilæer, sygdom, barsel eller måske blot som en erkendtlighed til en samarbejdspartner, en kunde eller en anden interessent.

Hos Julefabrikken ApS finder du alle former for firmagaver, lige fra de spiselige til de der kan bruges praktisk i hjemmet. Julefabrikken ApS fører firmagaver af alle typer, for eksempel spændende og innovativ elektronik, lækkert decor til boligen, diverse former for beklædning, køkkengrej og praktisk værktøj samt selvfølgelig de klassiske gavepakker og gavekurve med masser af lækkerier.

Det store og velassorterede udvalg af firmagaver hos Julefabrikken ApS stammer fra kendte og velrenommerede brands så som Royal Copenhagen, Södahl, Kay Bojesen, RÖSLE, Bitz, Adax, Broste Copenhagen, Philips, Andersen Furniture, Nordic Sense, KitchenAid, DeWalt, Eva Trio, Georg Jensen, LIND DNA, Xocolatl, Fiskars, Skagerak, Sv. Michelsen, Bloomingville, Stelton, Samsonite og Normann Copenhagen. Samtlige gaver holder en høj standard og en solid kvalitet, og vil med sikkerhed vække glæde rundt omkring i de små hjem – også selv om de ikke bliver uddelt personligt af chefen ved juleafslutningen i firmaet.

Du kan som noget nyt lade medarbejderne selv vælge deres julegave inden for en af dig fastsat prisklasse. Pris kategorierne inden for vælgergaver hos Julefabrikken ApS ligger i intervallerne 200, 300, 400, 560 og 640 kroner, og indeholder et udvalg af de firmagaver du kan vælge i den online shop på julefabrikken.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *