gulvafslibning på Fyn

Få slebet gulvet

Få slebet gulvet

advertorial

Når gulvet skal ordnes, kan du vælge mange løsninger. Har du trægulv er en afslibning måske løsningen, og det kan klares af https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/ – hvis du bor på eller nær Fyn.

Der er mange muligheder hvis du skal have gjort noget ved dit gulv. Den mest drastiske løsninger at få en hel ny gulvbelægning på. Så kan du vælge en eller anden slags vinyl, som findes i mange farver og møsntre, eller linoleum, der er et naturprodukt. Du kan også lægge fliser, hvis det for eksempel er et vådrum som køkken, bryggers eller badeværelse. Måske lade det rå betongulv stå for at opnå et rustikt og råt look i rummet.

Ellers kan man også simpelthen lægge et tæppe på gulvet. Det kan både virke lidt isolerende, det kan være blødt for børn at lege på et stort og lækkert væg til væg tæppe, og det kan være en nem måde at skjule et grimt gulv neden under på. 

Muligheder er der mange af med et trægulv

Er det et trægulv i din bolig, som du mener er blevet nusset, slidt og grimt og som ikke længere kan gøres rent og pænt ved en grundig gang rengøring kan du få et “nyt” gulv ved at få slebet gulvet af. Og hvis det står ritigt slemt til med skrammer og måske pletter og lim, som er meget genstridigt så kan det være nødvendigt med en afhøvling.

gulvafslibning på Fyn

Afhøvling er mere gennemgribende og går dybere ned end en afslibning. Derfor tages der også mere af bræddernes tykkelse. Da man tager et lille stykke af bræddernes tykkelse hver gang man sliber eller høvler gulvet af er det ikke noget som kan gøres uendeligt mange gange.

Når gulvet er slebet af kan man lakere det eller give det olie, sæbe eller lud. Lud og olie findes med pigment, som give lidt farve til gulvet.