Tandlæge i Ringsted

Få hjælp til din tandlægeskræk hos tandlæge i Ringsted

Få hjælp til din tandlægeskræk hos tandlæge i Ringsted

advertorial

I Danmark oplever langt de fleste mennesker at kunne gå igennem livet med hele deres blivende tandsæt intakt. Til alt held har vi siden en gang i midten af det forrige århundrede haft gratis tandpleje til børn og unge, og gennem denne sikret at alle er oplyst omkring nødvendigheden af en god mundhygiejne.

Der er dog stadig en gruppe danskere som forsømmer de årlige eller halvårlige tandlæge besøg når de er kommet ud over den skolesøgende alder. Og det er faktisk rigtig ærgerligt.

Jeg er bange for at gå til tandlæge

Hvis synet af en tandlæge stol – eller blot tanken om at sætte sig i sådan én – får dig til at hyperventilere og svede, lider du sikkert af tandlægeskræk.

image

Tandlægeskræk er en anerkendt angst lidelse som desværre har godt fat i rigtig mange danskere. Lider du af tandlægeskræk har du med stor sandsynlighed ikke været i en tandlægeklinik i årevis.

Har du ikke i mellemtiden oplevet nogen problemer med tænder eller tandkød er du sluppet heldigt fra at springe disse tandlæge besøg over. Men det betyder ikke at du nødvendigvis er lige så heldig i fremtiden. Og derfor bør du faktisk booke en tid hos tandlægen så hurtigt som muligt.

Tandlægeskræk udspringer som regel af en dårlig oplevelse tidligt i livet. Men du kan være ganske tryg ved at booke tid til tandrens og tandtjek. Langt de fleste tandlæger anno 2021 har stor ekspertise inden for håndtering af pateinter med tandlægeskræk.

Hvis du sørger for at oplyse om din lidelse i forbindelse med booking vil der blive sat ekstra tid af til din konsultation. Så kan undersøgelse og eventuel behandling foregå i dit tempo – og du kan få de pauser du har brug for.

Find en dygtig og erfaren tandlæge med ekspertise inden for tandlægeskræk

Læs mere om tandlægeskræk på martinaaside.dk