kloakservice kalundborg

Få foretaget kloakservice af din del af kloakken

Få foretaget kloakservice af din del af kloakken

advertorial

Vores kloaksystem er en vigtig del af vores almene sundhed og med til at sikre, at vi er sunde og raske. Derfor er det også vigtigt at de er velfungerende. Det betyder også, at du som hus eller sommerhusejer har pligt til at sikre at den del af kloakken, der ligger på din matrikel fungerer optimalt. 

Har du mistanke om at din kloak ikke fungerer optimalt, det kan f.eks. være at der lugter af kloak. Du vil ikke være i tvivl. Det kan også være at vand og afføring har svært ved at komme ned og væk. Her skal du kontakte en autoriseret kloakmester, som vil komme at foretage en tv-inspektion af din del af kloakken. Du kan evt. søge på kloakservice i Kalundborg.

kloakservice kalundborg

Ændring og forbedring af kloakken

Selvom vores kloaksystem kun er 150 år og alle huse endnu ikke er tilsluttet, er det i princippet forældet, da vores vejr indenfor de seneste par år har ændret sig markant. Det er blevet langt mere almindeligt, at der kommer store regnskyl, hvilke er en kæmpe udfordring for vores nuværende kloaksystem. 

Det betyder at der skal arbejdes med at ændre vores kloaksystem, så det passer bedre til vores nuværende klima. 

Det er vigtigt at vores kloaksystem fungerer optimalt. Årsagen er at det er med til at sikre vores almene sundhed. Både ved at kloakken sørger for at vores affald, beskidte vand og afføring bliver ført væk, men også fordi rotter ikke længere lever af vores madrester. Rotter har den evne at de kan overføre sygdomme fra andre dyr til mennesker. 

Er du i tvivl om hvor vigtigt det er at holde rotter i skak og have et velfungerende kloaksystem, kan du søge på den sorte død. Hele 25 procent af Europas befolkning døde af pest, som primært blev spredt af rotter der levede i affaldet.