Brug de rigtige flyttekasser

Når du skal flytte, så skal du selvfølgelig også ud og have nogle flyttekasser, som du kan pakke dine ting ned i. Men hvilke flyttekasser skal du købe? Der er nemlig forskel på størrelse, materiale og holdbarhed. Derfor er det vigtigt at overveje dette, inden du bare køber de første og de bedste.

Køb fra samme mærke

Det første tip vi kan give dig, hvis du skal ud og finde flyttekasser er, at du køber kasser fra det samme mærke. På den måde sikrer du, at de har samme størrelse, og nemt og hurtigt kan stables i flyttebilen, eller i din trailer, hvis du flytter selv. Hvis du vælger at finde kasser i samme størrelse, så er vi også sikre på, at du gør flyttemanden glad, da det gør det nemmere for dem at stable dem.

Check vægten

Køber du en flyttekasse, er det vigtigt at den kan holde til den vægt du vil pakke i den. En kasse med bamser vejer af gode grunde ikke det samme som en kasse fyldt med tallerkener eller gryder. Derfor er det vigtigt, at du tjekker max vægten på kassen, så bunden ikke pludselig falder ud under transport, og du står med 15 ødelagte tallerkener og 30 ødelagte glas.

Hvilket materiale ønsker du

Der findes flyttekasser i flere forskellige materialer, hvor det mest populære er pap. Pap er et fantastisk materiale, da det kan holde til lidt tæsk uden at gå i stykker, og samtidig kan være meget holdbart. Pap kan derudover også nemt genbruges efter brug, det skal blot afleveres på lossepladsen.

 

Hvis du fortsat er i tvivl, så kan det være en idé at ringe til et flyttefirma i Herlev, og høre hvilke kasser de kan anbefale, og hvorfor de som flyttefirma anbefaler dem. Hvis du gør dette, er du sikker på, at du får kasser der er holdbare og gode.